multi multa

Let's meet

Multi Multa reikt blikopeners aan en biedt een alternatief voor klassieke recepten in een complexe arbeidsmarkt.

In 2016 richt Christa Van Oostende Multi Multa op.
Haar kennis van regelgeving, werkprocessen en organisatiecultuur en meer dan 20 jaar HR ervaring in productieomgevingen in de voedings- en automobielindustrie, evenals in de wereld van energie efficiëntie, farma, chemie, overheid en ICT staan garant voor praktische en 360 graden HR ondersteuning in heel wat sectoren.

Klantgericht helpt ze organisaties inzetten op levenslang leren, medewerkersbetrokkenheid, interne communicatie en dialoog. Ze helpt teams en medewerkers omgaan met verandering en transities. Bij verandertrajecten maakt Christa gebruik van wetenschappelijk onderbouwde kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethodes en technologie. Ze reikt nuance en duurzame oplossingen aan en verhoogt werkgeversaantrekkelijkheid en medewerkersinzetbaarheid.

Als Free-lancer stelt ze haar expertise ter beschikking voor zowel korte als middellange opdrachten. Voor grote projecten werkt Christa samen met de beste collega's in het vak. Als erkend Kerntalenten analist gebruikt ze de KernTalenten methode voor vraagstukken rond potentieelontwikkeling en talent development.
Christa is federaal erkend bemiddelaar in sociale zaken en gespecialiseerd in alternatieve conflictbemiddeling en samenwerkingsverbanden. Ze verricht onderzoek naar levenslang leren en de rol van sociale partners.

"Stel je een wereld voor waarin vertrouwen evident is"
Multi Multa
Nieuwstraat 57
9260 Serskamp
info@multimulta.be
+32 478 90 81 99
BTW - VAT - TVA : BE 0663.933.326

Fill in all fields!


Verstuur

We zijn fier om met volgende partners en organisaties te netwerken: